top of page

Zdravé opalování

Zdravé opalování

Také se cítíte při opalování i po něm tak dobře? Jako by Vás slunce naplňovalo novou energií! Cítíte se po něm odpočatí? Neváhejte tedy a navštivte naše solární studio a načerpejte novou energii!


Zdravé opalování

Opalování v soláriu i pomáhá

Vitamin D pomáhá našemu tělu odolávat virům a bakteriím. V zimě, kdy máme omezený zdroj slunečního záření, tedy klesá hladina vitaminu D, se více projevují infekční onemocnění jako nachlazení, chřipky, angíny a další respirační onemocnění.

Vitamin D pro zdravé zuby a pevné kosti

Stěžejní látkou pro využití vápníku v těle je právě vitamin D. Proto nám tento vitamin pomáhá pro zdravé zuby, správný vývoj dětí, pevné kosti, pevné nervy, atd. Vitamin D je naprosto nepostradatelný pro každého jedince – zejména pro lidi trpící osteoporózou a ženy po menopauze.

Vitamin D pomáhá při závažných nemocech

Nedávno vědci přišli na to, že diabetici by měli dbát na příjem vitaminu D. Jeho nedostatek  ovlivňuje sníženou produkci inzulínu. Dlouholeté studie také ukazují na to, že slunění a pravidelný příjem vitaminu D jsou prevencí proti některým druhům rakoviny (nejčastěji u rakoviny střev). Vitamin D také pozitivně ovlivňuje sklerózu a revmatickou artritidu.

Pobyt na slunci nebo v soláriu

Zdrojem vitaminu D je pobyt na sluncinebo v soláriu. Proces produkce však nenastává hned, ale cca až po 10-15 minutách slunění nebo opakovaném opalování.

Pobyt v soláriu

Chcete doplnit vitamín D, ale nemáte se kde slunit? V tom případě neváhejte a navštivte naše Solární Studio Brno Žebětín, díky kterému zažijete zdravé opalování! Nabízíme vyškolený personál a velmi kvalitní Solárium Luxura 7! Buďte krásně opálená i v chladném počasí.

Co dalšího u nás naleznete?

Wellness Studio Brno

Pokud máte jakékoli dotazy ohledně slunění v soláriu, neváhejte a kontaktujte nás.


bottom of page