top of page

Jak zhubnout

Jak zhubnout

Základem je zdravá snídaně

Přemýšlíte jak zhubnout? Někteří lidé si myslí, že když vynechají snídani, tak sníží energetický příjem a zhubnou. To ale není pravda. Když vynecháte snídani a sníte až oběd, Váš metabolismus se zpomalí na polovinu. Pokud posnídáme, přijmeme sice více kalorií, ale také je rychleji spálíme. Náš metabolismus jednoduše funguje jako auto. Pokud se ráno nenajíme, náš organismus jede „na rezervu“, tím se metabolismus zpomaluje.


Jak zhubnout

Některé přílohy úplně vyloučit

Nemusíte váhat, zda si dát k masu brambory či nikoliv. Přílohy tvoří důležitou část naší stravy a jsou zdravé, proto bychom se jich vzdávat neměli. Na některé však můžeme zanevřít úplně – tj. hranolky, houskové knedlíky či bramboráčky. Dokonce ani bramborová kaše není pro naše hubnutí vhodná – brambory jsou skoro rozvařené a proto mají i velké množství energie.

Více sexu

Sex je nás velký pomocník při hubnutí! Díky němu spálíme velké množství energie a navíc uvolníme pozitivní hormony, které nás nabudí skvělou náladou!

Omezte sůl

Sůl zadržuje vodu v těle a tím narůstá i naše hmotnost. Navíc se po slaných jídlech zvyšuje chuť na sladké. Pozor také na sůl v instantních výrobcích, uzeninách či sýrech!

Dopřejte svému tělu pohyb

Žádné stravovací návyky nepomohou při hubnutí tak jako pohyb! Proto se porozhlédněte po posilovně, do které budete chodit rádi a pravidelně! Pro hubnutí nejvíce doporučujeme revoluční stroje dnešní doby - VacuShape, které Vám pomohou spálit opravdu velké množství KJ/hod (viz tabulka níže).




Posilovna Brno

Pokud hledáte správnou posilovnu v Brně, Adri-Sun je pro Vás to pravé! Proto neváhejte a přijďte již dnes! Wellness mini studio ADRI-SUN Vám nabízí relaxaci a cvičení v krásném prostředí. Přijďte se odreagovat a zacvičit.  Hubnutí a formování postavy za krátký čas. Revoluční stroje, novinka na našem trhu VACUSHAPE POWER PLATE nabízí skvělé výsledky. Cvičení probíhá pouze 30 minut. Můžete využít i naši kardiozónu - crossový trenažér Luxura značkové firmy KETTLER. Pro krásnou barvu těla a příjemný pocit Vám k našim službám nabízíme SOLÁRIUM.

bottom of page