top of page

Cvičení pro ženy

Cvičení pro ženy

Cvičte na PowerPlate!

Přístroj Power Plate® stimuluje přirozenou reakci těla na vibrace a je skvělou volbou na cvičení pro ženy i muže. Vibrace aktivují svalovou reakci několikrát za sekundu a zrychlují tak účinek cvičení. Proto je možné procvičit celé tělo během pouhých 15 minut. Aby Vás cvičení ještě více bavilo, vezměte sebou kamarádku. Uvidíte, že to pak bude ona, která Vás bude přemlouvat, ať jdete cvičit na Power Plate znova.

Přístroj Power Plate® nabízí trojrozměrnou vibraci, což znamená, že se pohybuje ve všech třech rovinách přesně takovým způsobem, k jakému je uzpůsobeno lidské tělo. Čistým výsledkem je pak neuvěřitelné zlepšení síly a výkonu.

Nezávislé vědecké studie ukazují, že pravidelné cvičení s metodou Acceleration Training™ může pomoci posílit a tvarovat svalstvo, zlepšit rovnováhu a ohebnost, snížit váhu a redukovat celulitidu, zlepšit oběh a zvýšit hustotu kostí.

 

Cvičení pro ženy

Cvičte s kamarádkou na VacuShape – nenáročné, ale efektivní cvičení

Vacushape - o tomhle přístroji jste už možná slyšela. VacuShape funguje na základě podtlaku, který zefektivňuje spalování kalorií a tvarování nohou. Uvnitř něj je klasický běžící pás, na kterém si nastavíte sklon a rychlost a můžete šlapat. Díky podtlaku se vám lépe prokrvuje podkoží, takže se odbourává tuk v problematických partiích i celulitida.

 

Navštivte nás!

Wellness mini studio ADRI-SUN

Bartolomějská 31, Brno – Žebětín, 64100

Vyrazte do fitka!

bottom of page