top of page

Jak se zbavit celulitidy

Jak se zbavit celulitidy

V našem studiu ADRI-SUN naleznete několik přístrojů, které snadno a hlavně efektivně pomáhají při boji s celulitidou. S námi nebudete muset přemýšlet, jak se zbavit celulitidy. Stroje Power Plate a VacuShape, doporučovány ženami, které je skutečně vyzkoušely!



Jak se zbavit celulitidy

VacuShape

Konstrukce přístroje VacuShape je postavena na faktech, že pro spalování tuku je nezbytný pohyb a dostatečné prokrvení oblasti postižených celulitidou a zbytněním tukové tkáně – břicho, boky, hýždě a stehna.

Jako forma pohybu je zvolena chůze na běžeckém pásu nebo náročnějším na crossovém trenažéru, jejíž intenzita je regulována v závislosti na tepové frekvenci.

K dokonalému prokrvení tukové tkáně dojde díky řízenému podtlaku ve vakuové kabině, v níž se klient (hermaticky uzavřen) pohybuje.

Vědecké testy prokázaly, že ženy ztrácejí při použití Vacushape na stehnech 3x více tuku než při běžném cvičení. Cvičení trvá pouze 30 minut, což je dostatečná doba. V běžné atmosféře dochází při cvičení ke spalování tuků ve svalech po 20 - 30 minutách, ve Vacushape se tato doba zkrátí až o třetinu.

bottom of page