top of page

Názory na Power Plate

Názory na Power Plate

Co si myslí o Power Plate české a zahraniční celebrity?


Názory

Tamara Ecclestone (TV moderátorka a modelka)

Co si myslíte o PowerPlate? "Říká se, že kamera přidává deset liber, což mi dává ještě větší důvod k tomu, abych kvůli své roli moderátorky pořadu Sky Sports zůstala ve formě.Cvičení je ale hodně časově náročné, často cítím, že den nemá dost hodin. Od té doby, co jsem objevila přístroj Power Plate®, se všechno změnilo. Teď celé tělo procvičím tím nejlepším způsobem a v . Už teď vidím, že došlo ke značnému zpevnění a zlepšení celkové pohody. Naprosto ho zbožňuji – je mnohem víc než jen fitness a tónování!”


Rachel Weisz (Herečka)

Co si myslíte o PowerPlate? “Při mé práci je důležité, abych pořád vypadala co nejlépe. S plným rozvrhem není vždy snadné najít si čas na cvičení. S Power Plate nyní můžu procvičit celé tělo doma tak, jak mi to vyhovuje. Je to tak rychlé a snadné a výsledky vidím i cítím.”

 

Vedoucí zpěvák, Sting and The Police (Lead Singer, Sting and the Police)

Co si myslíte o PowerPlate? “Skupina musí být ve vrcholné fyzické formě, aby vydržela náročnost každodenního cestování a večerních představení. Power Plate je klíčovým komponentem, který nám pomáhá cítit se a vypadat co nejlépe. Je to velký rozdíl, když jsme ho vzali s sebou na cesty.”

 

Bára Basiková (Česká zpěvačka)

Co si myslíte o PowerPlate? “Třikrát týdně chodím se svojí trenérkou na Power Plate a díky tomuto stroji cítím a vidím na svém těle zázraky.”

 

Mároš Kramár (Herec)

Co si myslíte o PowerPlate? “Je to úžasný stroj, stačí s ním stráviť polhodinku, ktorá sa vyrovná hodine mučenia v posilňovni,” pochvaľuje si Maroš.”

 

Jitka Kocurová (Modelka a herečka)

Co si myslíte o PowerPlate? “Cvičební stroj Power Plate jsem si oblíbila díky efektivitě přenášení vibrací do svalstva. Můj golfový odpal je na turnajích mnohem kvalitnější”

 

Monika Žídková (Miss Europe 1995, modelka)

Co si myslíte o PowerPlate? “Power Plate je opravdu účinný posilovací a rehabilitační stroj, který je báječný především pro ženy s dětmi, které jsou rády za každou volnou chvilku s dětmi. Stačí půl hodinka cvičeni a hned cítíte efekt.”

 

Jitka Válková (Miss ČR 2010)

Co si myslíte o PowerPlate? “Za vítězství v České Miss jsem získala darem stroj Power Plate, který mě udržuje ve skvělé formě. Výhodou je, že mi stojí v obývacím prostoru a tak si na něm kdykoliv mohu zacvičit.”


Tohle jsou Názory na Power Plate

bottom of page