top of page

Cvičení na Power Plate

Cvičení na Power Plate

Power Plate představuje moderní zařízení pro vibrační trénink, které přináší nový rozměr v péči o zdraví  a kondici. V souladu s moderními trendy jde o nový způsob snadného, rychlého, časově nenáročného, zábavného a vysoce účinného cvičení pro lidi všech věkových kategorií, životního stylu či fyzických  schopností (30 minutové cvičení na Power Plate® je srovnatelné s 1,5 - 2 hodinovým cvičením v posilovně).

Přístroj Power Plate® stimuluje přirozenou reakci těla na vibrace. Vibrace aktivují svalovou reakci několikrát za sekundu a zrychlují tak účinek cvičení. Proto je možné procvičit celé tělo během pouhých 15 minut.


Power Plate

Přístroj Power Plate® nabízí trojrozměrnou vibraci, což znamená, že se pohybuje ve všech třech rovinách přesně takovým způsobem, k jakému je uzpůsobeno lidské tělo. Čistým výsledkem je pak neuvěřitelné zlepšení síly a výkonu.

Nezávislé vědecké studie ukazují, že pravidelné cvičení s Power Plate může pomoci posílit a tvarovat svalstvo, zlepšit rovnováhu a ohebnost, snížit váhu a redukovat celulitidu, zlepšit oběh a zvýšit hustotu kostí.


Stroje Power Plate byly vyvinuty pro ruské kosmonauty, technologie WeyergansVacustyler, připravenou pro astronauty NASA i známého pozitivního efektu ionizovaného kyslíku na metabolismus, psychiku a hubnutí připraveném pomocí Ionocare. Tyto kosmické technologie doplňuje jediný přístroj s řadou prokázaných vědeckých účinků nechirurgického bodyformingu – LPG Lipomassage. Tento v České republice zcela ojedinělý koncept Power Plate Studia má nejlepší vědecky prokázané synergické účinky na formování postavy a hubnutí.


Ať už chcete zhubnout, formovat postavu, zlepšit krevní oběh, snížit napětí - stres nebo prostě jen zlepšit Vaši kondici a náladu, máme pro Vás řešení. Vybraná technologie Vám rychle přinese fantastické výsledky.

bottom of page