top of page

Vibrační plošina

Vibrační plošina

Co to je vibrační plošina? A v čem spočívají její zázračné účinky? V tomto článku odhalíte její tajemství!

Vibrační plošina Power Plate přenáší vibrace do svalů. Tím jsou svaly nuceny reflexivně se stahovat. Svaly se tak díky vibracím stáhnout 30 až 50 krát za sekundu (v normálním stavu by se stáhly pouze jednou až dvakrát). Proto je cvičení s Power Plate efektivnější a mnohem rychlejší!


Vibrační plošina

Cviky na Power Plate

Cvičení na Power Plate je opravdu různorodé. Můžete cvičit jednoduché a běžné cviky - jako jsou kliky, dřepy nebo sklapovačky. Nebo si můžete protahovat jednotlivé části těla - tím, že se snažíte vydržet v jedné pozici. Každý cvik se provádí 30,45, 60 sekund a pak se přejde na cvik jiný. Můžete si také vybrat, zda se zaměříte na určité partie, nebo posílíte celé tělo.

Power Plate pomáhá

Power Plate pomůže zlepšit fyzickou kondici, zvýšit ohebnost a odolnost, posílit tělo. Zlepší krevní oběh a pomáhá bojovat s celulitidou! Tvarovat tělo.

Cvičení na vibrační plošině

Velkou výhodou vibrační plošiny (Power Plate) je časová nenáročnost. Stačí cvičit 30 minut až třikrát týdně! třicetiminutové cvičení se strojem Power Plate odpovídá hodině běžného tréninku!

Osobní trenér Brno

Zejména pro první cvičení doporučujeme navštívit lekce Power Plate s trenérem, který Vám poradí jak správně a efektivně cvičit. Lekce Power Plate s trenérem stojí 190 Kč (v ceně je i masáž na celulitidu)! Pokud si koupíte permanentku, vyjde Vás lekce s trenérem na 160 Kč (v ceně je i masáž na celulitidu)!

Masáž na Power Plate

Přístroj se dá využít i pro relaxaci a masáž!

bottom of page