top of page

Cviky na hubnutí

Cviky na hubnutí

Pokud chcete zhubnout efektivně a hlavně natrvalo, navštivte profesionální fitness! Domácí cvičení nebo diety Vám rozhodně nepomůžou! Nejlepší je poradit se s profesionálem. Od toho jsou ve fitness centrech trenéři, kteří mají zkušenosti a dokážou Vám pomoci! V našem fitness centru Adri-Sun se zaměřujeme především na revoluční přístroje- tj. Power Plate a VacuShape. Neváhejte a SVĚŘTE SE DO NAŠICH RUKOU a zvyzkoušejte cviky na hubnutí!

Power Plate – nejúčinnější tvarování postavy

Se cvičením na přístroji Power Plate dosáhnete rychleji svého cíle, protože tělo při něm spálí více energie díky 3D vibracím. Procvičíte nohy, záda, břicho, ramena i horní končetiny, vše se děje pod dohledem profesionální trenérky, která vám předem sestaví tréninkový plán na míru podle vašich vysněných cílů. Trenérka vás naučí speciální cviky na vibrační plošině a dohlíží, aby cviky byly prováděny správně.

Na trénink s Power Plate nepotřebujete žádné zvláštní vybavení, sportovní oblečení (tepláky, tričko), sportovní obuv s nízkou čistou podrážkou. Sportovní boty s vysokou podrážkou a s tlumícími konstrukčními členy nejsou vhodné, protože snižují vibrace.


Cviky na hubnutí

Doba cvičení trvá standardně 30 minut a trenér určuje pořadí procvičení všech svalových skupin při jednom cvičení. Vyzkoušejte naše fittness mini studio ADRI-SUN Brno, kde si rychle zvyknete na profesionální přístup a milé trenérky, které Vás budou každou lekci motivovat k lepším výkonům. Ostych z klasických fittness center nechte stranou, zde se totiž před zákazníky mužského pohlaví nemusíte stydět – fitness mini studio Adri-Sun Brno-Žebětín je totiž převážně dámské!

Základní cena je 85 korun za jeden vstup (1 aplikace + masáž na celulitidu – bez trenéra). Pokud budete chtít využít našeho trenéra, pak je cena 190 korun za jeden vstup. Zvýhodněný a efektivnější je balíček deseti vstupů! A pokud budete chtít pro sebe udělat ještě víc, máme pro Vás balíček 10 Power Plate + 10 VacuShape za 3200 Kč. A pokud Vám to stále nestačí a chtěla byste pro sebe udělat ještě víc, využijte balíček 20 VacuShape + 20 PowerPlate + kardiozóna zdarma! za neuvěřitelných 5800 Kč. Výsledek se dostaví v podobě ubývajících centimetrů, snížení váhy a pevnější postavy! (o VacuShape čtěte níže)


Vacu Shape – odstraní celulitidu i bříško, zadeček, stehna

VacuShape je poměrně nový stroj, který se objevuje čím dál častěji ve fitness centrech. Válcovitý přístroj je založen na faktech, že pro spalování tuků, tělo potřebuje pohyb a dostatečné prokrvení problémových oblastí, k němuž dojde díky řízenému podtlaku v kabině, kde jsou vaše bříško a dolní končetiny hermeticky uzavřeny. Spalujete tedy víc a rychleji než při běžných sportech.

Trénink ve VacuShape probíhá formou svižné chůze na běžeckém pásu po dobu 30-ti minut, problémové partie se přitom nachází v podtlakové kabině.

Podtlakem je aktivován nejenom metabolismus tuků, ale i lymfatický systém, který zajišťuje lepší odvádění metabolických zplodin. Silné prokrvení pokožky a lepší zásobování kyslíkem, vitamíny, minerálními látkami a enzymy pozitivně působí proti pomerančové kůži. Pleť je při pravidelné aplikaci hladší a jemnější.

bottom of page