top of page

Hubnutí - VACUSHAPE

Hubnutí - VACUSHAPE

Tělo je nevyzpytatelné. Když se rozhodneš, že začneš cvičit, abys shodila nechtěné centimetry na bříšku, stehnech a bocích, zrovna tyhle problematické partie stávkují, zato prsa ti hubnou víc, než bys chtěla.

Je tedy cvičení úplně zbytečné? To rozhodně ne! Jen se při výběru rozhodni pro takové cviky, které se zaměřují na problematická místa a nehubneš při nich celou postavu. Pak se o svá pěkná prsa bát nemusíš.

Tělo obvykle nejprve začne spalovat tuky z horní poloviny těla, viditelně tedy ubíráš v obličeji, ramenou, na rukách a v prsou. Jenže pokud už teď máš pocit, že k tobě v případě velikosti podprsenky nebyla příroda dvakrát moc štědrá, určitě tu nechceš hubnout ještě víc.

Proto je potřeba vybrat si pohyb, který se zaměřuje na dolní polovinu těla. Bude potřeba rozpohybovat nohy, a horní část nechat v klidu relaxovat. Které pohybové aktivity jsou pro tebe to pravé?


Hubnutí

Sportuj pod tlakem s Vacushape!

Cvičení pod tlakem funguje. A teď nemyslím dohled přísného trenéra, i když ten nikdy není na škodu. Sportovní aktivity v podtlaku násobí tvou snahu. Speciální přístroj VacuShape ti pomáhá spalovat tuky a bojovat s celulitidou právě tím, že lépe prokrvuje problémové partie spodní části těla. Od pasu dolů jsi uzavřena v tomto speciálním přístroji a jednoduše chodíš. Kombinace aerobního pohybu chůze a řízeného podtlaku znásobuje výsledný efekt na tvé postavě. Tohle pomůže v hubnutí Vašemu tělu.

bottom of page