top of page

Cviky na celulitidu

Cviky na celulitidu

Cviky na celulitidu = cvičení s VacuShape

Zavedené fittness trendy, které díky novým technologiím usnadňují hubnutí, tvarování problémových partií a odstraňování celulitidy, byste měla jednoznačně objevit i vy!

Hledáte něco nového, co by konečně zabralo a vy jste se zbavila povislého bříška, roztřeseného zadečku a stehen? Představujeme vám první ze zavedených trendů a pomocníků na hubnutí a tvarování postavyVacuShape.

O co přesně jde?

VacuShape je poměrně nový stroj, který se objevuje čím dál častěji ve fitness centrech. Válcovitý přístroj je založen na faktech, že pro spalování tělo potřebuje pohyb a dostatečné prokrvení problematických oblastí, k němuž dojde díky řízenému podtlaku v kabině, kde jsou vaše bříško a dolní končetiny hermeticky uzavřeny. Spalujete tedy víc a rychleji než při běžných sportech.


Cviky na celulitidu

Jak probíhá trénink

Trénink ve VacuShape probíhá formou svižné chůze na běžeckém pásu nebo náročnější na crossovém trenažéru po dobu 30-ti minut, problémové partie se přitom nachází v podtlakové kabině. Programově řízeným podtlakem je krev nasávána do kapilár v podkoží, kde působí jako přepravní médium a odvádí tuk z tukových buněk ke svalům, neboť jedině tam je možno tuk spálit. V průběhu aplikace je monitorována tepová frekvence tak, aby se jednalo po celou dobu o aerobní cvičení, kdy je spotřeba energie hrazena z 80 % tuky a pouhých 20 % tvoří cukry.

Podtlakem je aktivován nejenom metabolismus tuků, ale i lymfatický systém, který zajišťuje lepší odvádění metabolických zplodin. Silné prokrvení pokožky a lepší zásobování kyslíkem, vitamíny, minerálními látkami a enzymy pozitivně působí proti pomerančové kůži. Pleť je při pravidelné aplikaci hladší a jemnější.

Kde VacuShape vyzkoušet?

Vyzkoušejte naše fitness studio ADRI-SUN , kde si rychle zvyknete na profesionální přístup a milé trenérky, které Vás budou každou lekci motivovat k lepším výkonům. Ostych z klasických fittness center nechte stranou, zde se totiž před zákazníky mužského pohlaví nemusíte stydět – fittness mini studio ADRI-SUN Brno-Žebětín je totiž převážně dámské! Cena jednoho tréninku se pohybuje kolem 180 korun, výhodnější a smysluplnější je zakoupit permanentku na deset vstupů.

bottom of page