top of page

Posilovna Brno

Posilovna Brno

Snažíte se zhubnout a potřebujete najít příjemné místo, kam se „uchýlit“? Pak je právě naše studio ADRI-SUN to, co hledáte. Naleznete u nás revoluční hubnoucí technologie.

Nejvíce účinné a nejvíce vyhledávané

Nejvíce účinné stroje na hubnutí jsou VACUSHAPE a POWER PLATE. Tyto stroje Vám pomohou zbavit se zbytečných tuků či celulitidy. Posilovna Brno!


Posilovna Brno

Power Plate

Tento skvělý  přístroj Vám nabízí 250 cvičebních programů, více než tisíc jednotlivých cviků a něco přes milion kombinací. Kombinací vibračního tréninku a zabudovaných vectranových lan pro komplexní posílení celého těla. Ta poskytují širší rozměr tréninku – dají se nastavit v šesti různých stupních intenzity, efektivněji přenáší vibrace a umožňují provádět širší rozsah dynamických cvičení. Cvičení je tak pestré, že už není třeba používat další tréninkové pomůcky.

Velkou výhodou je, že má přístroj i tréninkové programy v délce 10 minut, takže i zaneprázdnění lidé si přijdou na své. Power Plate Vám pravidelně pomůže redukovat váhu, tvarovat postavu, zpevňovat tělo, ale také vás připraví na nadcházející lyžařkou sezónu, či „sezónu plavek“.

I nezávislé studie potvrzují pozitivní vliv cvičení na Power Plate, jak na pohybový aparát a zdraví kostí, tak dokonce i na řadu jiných zdravotních neduhů.

Tento jedinečný přístroj si oblíbila i známá herečka Tereza Kostková. „Od cvičení se neodtrhnete. Virtuální trenér Vás vede, jako byste byli v posilovně, takže máte jistotu, že trénink má smysl a odehrává se přesně podle vašeho přání. Opravdu mohu tento přístroj doporučit. Na desetiminutový trénink si najde čas skutečně každý.“

Dále čtěte:

bottom of page