top of page

Vacu Shape Brno

Vacu Shape Brno

O tomhle přístroji už jsi možná slyšela. Je to takový plastový zvon, ve kterém stojíš zavřená od pasu dolů. Vytvoří se v něm podtlak, který zefektivňuje tvé cvičení. Ale ty sama musíš taky něco dělat, Vacushape necvičí místo tebe. Uvnitř něj je klasický běžící pás, na kterém si nastavíš sklon a rychlost a pěkně šlapeš. Díky podtlaku se ti lépe prokrvuje podkoží, takže se odbourává tuk v problematických partiích i celulitida.


Vacu Shape Brno

I v zimních měsících je celá řada možností, jak cvičit. Měli bychom si však vybírat především takový pohyb, díky němuž udržíte na uzdě tzv. depotní tuk. Právě ten totiž slouží jako zásobárna energie pro horší časy a ukládá se především na zadečku, bocích, bříšku a stehnech. K jeho likvidaci je nejprve třeba problémové partie dobře prokrvit. To lze nejúčinněji na trenažéru chůze VacuShape, který kombinuje aerobní pohyb s řízeným podtlakem.

Silné prokrvení pokožky i lepší zásobování svalů kyslíkem, vitamíny, minerálními látkami a enzymy navíc působí pozitivně proti celulitidě. "Celkově je pleť hladší, jemnější a přitom pevnější," zdůrazňuje Jitka Dlouhá a pokračuje.

„Díky střídání nízkého a běžného atmosférického tlaku protéká tukovou tkání více krve. To podporuje metabolismus tuků a také zlepšuje funkčnost lymfatického systému. Míza, která proudí naším tělem, dokáže přepravit lépe tuk do krevního oběhu a odtud pak do svalů. Energii si tedy tělo neschovává do tukových polštářků, ale využívá ji," vysvětluje Jitka Dlouhá.

 

Přijďte si tedy s námi začvičit!

Wellness mini studio ADRI-SUN (Vacu Shape Brno)

Bartolomějská 31, Brno – Žebětín, 64100

bottom of page